Drijfhut

Drijfhut

Op dit moment is het ook mogelijk de drijfhut te huren. De hut biedt plaats aan 1 pers en met deze hut kun je watervogels vanaf korte afstand op ooghoogte fotograferen. Je loopt door het water in een waadpak, deze krijgt u van ons. De drijfhut is voorzien van een schommelkop waar je je camera op kan plaatsen. Ik heb een aantal vaste plekjes hier in ’t Gooi waar men de drijfhut kan gebruiken en dit kan in overleg. Hierbij ben ik dus zelf aanwezig om het een en ander uit te leggen. Deze “workshop” is 4 uur lang waarvan u minimaal 2 uur fotografeert in het water.

Wat ook mogelijk is dat u zelf al een locatie heeft. In dat geval kunt u de drijfhut huren en de dag ervoor (na 16.00 uur ophalen) en de dag na je fotosessie weer terug brengen (Voor 11.00 uur) Hier heeft u dus de vrijheid zelf op pad te gaan naar een eigen locatie. Ook zou je samen met iemand op pad kunnen gaan zodat de 1 bijvoorbeeld in de ochtend fotografeert en de ander in de middag. Zo deel je ook de kosten.

De kosten voor de drijfhut bedragen 100 euro. T/m vrijdag 19 mei kun je de drijfhut reserveren voor 60 euro!!!

Dit geld in beide gevallen als ik u mee neem naar een locatie of als u zelf op pad gaat. Wel betaalt u nog een borg als u zelf de drijfhut voor een dag meeneemt. Deze bedraagt 100 euro en ontvangt u uiteraard weer terug als alles netjes is ingeleverd.