Excursies

De Natuur in

Regelmatig verzorg ik fotografie excursies. Deze zijn altijd gericht op de natuur en vinden dus ook in de natuur plaats.
Denk bv aan een excursie in de Amsterdamse Waterleidingduinen of in de Oostvaardersplassen.
We bezoeken dan de vossen, herten en andere op dat moment fotografisch interessante onderwerpen.
Van te voren informeer ik je over de uitrusting (kleding, camera-setup etc.) dat geschikt is en lever ik informatie aan over wat je kunt verwachten.
Tevens help ik je om mooie foto's te maken. Zo kan ik je helpen met de beste instellingen van je camera, de mooiste compositie en belichting etc...Ben je geïnteresseerd geworden en zou het je leuk lijken om mee met een van mijn excursies te gaan, vul dan het Contactformulier in om een afspraak te maken. Excursies kun je zelf aanvragen of je kunt meegaan op een geplande excursie.
Houd ook de Nieuws Blog in de gaten om te zien welke excursies er aan komen. Een excursie kost 35 euro p.p. voor ongeveer 4 uur. We verzamelen om 11.30 uur voor de excursie in de AWD en om 16.00 uur voor de excursie in de Oostvaardersplassen.
De volgende excursies zijn: 26 feb en 25 maart 2024 Amsterdamse waterleidingduinen (max 6 plekken)
Opgeven kan via de email djfotografie@kpnmail.nl

 

NIEUW!!!!!!!!!!!

Vanaf nu kun je ook een 1 op 1 workshop boeken naar de AWD!!! Voor de workshop gaan we vanaf 12.00 uur op pad in de AWD en is het hoofddoel het fotograferen van vossen. Mochten we geen vossen tegenkomen dan mag u gratis nog een keer terugkomen, een soort garantie op de vossen dus. De workshop duurt in principe tot in de avond maar er kunnen ook afspraken gemaakt worden met wat u zou willen. Tijdens de workshop krijgt u tips over het fotograferen van de vossen, standpunten etc etc. De workshop kost 90 euro en inbegrepen is de workshop zelf, entree AWD, een drankje en een versnapering en dus garantie dat u niet zonder foto's van de vossen teruggaat.

Opgeven kan via de email djfotografie@kpnmail.nl