Gastenboek

Berichten

Ik zou het leuk vinden als je na het bezoeken van mijn site, vogelhut of na het meedoen aan een workshop of excursie hier een berichtje achter laat.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Schrijf de tekens onder "Anti-spam" over in het "CAPTCHA" veld. LET OP!!! Pas na de bevestiging van de CAPTCHA kun je het bericht plaatsen!! (dus 2x op de button klikken)
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.200.218.187 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Kitty Clarijs Kitty Clarijs uit Rotterdam schreef op oktober 16, 2018 om 6:08 pm:
16 oktober 2018 Fotohut 2 Fotografeerdag met mijn broer afgesproken. Vroeg uit de veren om het ontwaken van de natuur vooral niet te missen. We hadden al gelezen dat de buizerd, havik, bonte specht vaste gasten aan de voedertafel zijn maar de mate waarin ging ver boven onze verwachting. Nog voor 9 uur diende de havik en bonte specht zich al aan . In de loop van de ochtend een buizerd en nog een buizerd en nog een buizerd. Op een gegeven moment waren de 3 buizerds aan het ruziën over de prooi. Wat een indrukwekkend gezicht. Buiten de roofvogels waren er veel verschillende vogels waaronder sijsjes, vinkjes, appelvink, heggenmus, kool- en pimpelmees, winterkoninkje, boomklever, roodborstje, merel en een eekhoorn.