Gastenboek

Berichten

Ik zou het leuk vinden als je na het bezoeken van mijn site, vogelhut of na het meedoen aan een workshop of excursie hier een berichtje achter laat.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Schrijf de tekens onder "Anti-spam" over in het "CAPTCHA" veld. LET OP!!! Pas na de bevestiging van de CAPTCHA kun je het bericht plaatsen!! (dus 2x op de button klikken)
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.200.218.187 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Jetty en Trienke Postma Jetty en Trienke Postma uit Wolvega en Westhem schreef op juli 21, 2019 om 5:29 pm:
woensdag 17 juli 2019, voor het eerst in hut 1 geweest van DJ te Pas in Huizen. wel een krappe hut maar wel te doen. vele kleine vogeltjes gezien, 3 eekhoorns die gek op walnoten en pinda's zijn, prachtig om te zien. wij hadden een prooi (dode duif) voor de roofvogels, de Buizerd zat al te wachten toen wij aankwamen s"ochtends om 07.00, de blonde Buizerd was er later ook even, later kwam geheel onverwachts de bruine Kiekendief die schrok van dat ik de camera pakte en weg was hij en de Havik kwam zo rond 19 uur nog langs, werd weggejaagd door de vlaamse gaai... helaas de prooi niet op gegeten, maar wij hebben genoten van dit moois. tot een andere keer, groetjes van Jetty en Trienke Postma