Gastenboek

Berichten

Ik zou het leuk vinden als je na het bezoeken van mijn site, vogelhut of na het meedoen aan een workshop of excursie hier een berichtje achter laat.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Schrijf de tekens onder "Anti-spam" over in het "CAPTCHA" veld. LET OP!!! Pas na de bevestiging van de CAPTCHA kun je het bericht plaatsen!! (dus 2x op de button klikken)
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.200.218.187 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Nancy Nancy uit Amersfoort schreef op september 20, 2019 om 1:43 pm:
Al twee keer mogen genieten van Vogelhut 1. De variatie is groot qua vogels. De ijsvogel beide keren gezien. 1e x helaas maar 1x kort. Echter kwam hij vorige week 2 uur een showtje opvoeren, En tot grote vreugde tijdens de zit van het vrouwtje kwam het mannetje ook. 2 in een klap wat een ervaring! Verder verschilende buizerds gezien en gehoord. Maar helaas geen prooi i.v.m. de rode kat die steeds van het vlees komt snoepen. En dat is niet bevordelijk voor de vogeltjes. Ook voor het eerst een konijn en grote gele kwikstaart mogen aanschouwen. Hut 2 ben ik 1x geweest, en daar krijg je gegarandeerd een rover voor je lens. Wat een genot. Ook de eekhoorns en andere vogels laten zich gaag fotograferen. Binnenkort nog een x hut 2. Heb er nu al zin in.