Gastenboek

Berichten

Ik zou het leuk vinden als je na het bezoeken van mijn site, vogelhut of na het meedoen aan een workshop of excursie hier een berichtje achter laat.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Schrijf de tekens onder "Anti-spam" over in het "CAPTCHA" veld. LET OP!!! Pas na de bevestiging van de CAPTCHA kun je het bericht plaatsen!! (dus 2x op de button klikken)
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.200.218.187 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Karel Bregman Karel Bregman uit Hooglanderveen schreef op november 18, 2019 om 12:05 pm:
Donderdag 14 november 2019 , ben ik voor eerst in een vogelhut geweest. Ik heb van Derk Jan uitleg gekregen hoe alles werkt in zo’n hut . Na een grondige voorbereiding en installatie van de camera’s , was t afwachten geblazen. Het wachten duurde niet lang , want al snel verscheen de Havik en een Buizerd . Ik had al snel door dat dit een prachtige dag zou worden, tot onze verrassing , was daar ineens een vos , die erg nieuwsgierig was naar de prooi voor de roofvogels. Hij durfde het echter niet aan om , echt te gaan kijken. Het was een bonte verzameling van kleine vogels en een eekhoorn. Ik heb een prachtige dag gehad in de hut , het smaakt werkelijk naar meer. Karel Bregman