Gastenboek

Berichten

Ik zou het leuk vinden als je na het bezoeken van mijn site, vogelhut of na het meedoen aan een workshop of excursie hier een berichtje achter laat.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Schrijf de tekens onder "Anti-spam" over in het "CAPTCHA" veld. LET OP!!! Pas na de bevestiging van de CAPTCHA kun je het bericht plaatsen!! (dus 2x op de button klikken)
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.200.218.187 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Gerard Dijkstra Gerard Dijkstra uit Hippolytushoef schreef op december 31, 2019 om 6:14 pm:
Op 18 december 2019 mocht ik naar Hut 2. Ik was super benieuwd temeer ik de laatste tijd foto's zag van een marter die daar gezien werd. Ik zat er rond 08:15 uur en binnen ene kwartier zat er een havik tegenover me! Het glas is wel wat donker waardoor ik in eerste instantie niets zag. Toen ik even wat lager door het netje keek zag ik dat ik toch wel wat licht had. Maar iso flink omhoog geschroefd en toch foto's kunnen maken. Opeens zag ik de havik mantelen rond de duif waar hij op zat en al snel werd duidelijk waarom. De marter kwam en wilde de duif ook! De actie en reactie op elkaar was fantastisch om te zien en ik voelde de adrenaline. Ik had echter een te groot bereik waardoor ik niet ver genoeg uit kon zoomen om deze actie vast te leggen. Ook qua licht was het onmogelijk om deze actie vast te leggen, maar wat een spektakel. Opeens kwam er een buizerd die de havik verjoeg. Op een gegeven moment zaten er drie buizerds rond de setting. Ook voor actie tussen hen die er wel was maar ik niet vast kon legen vanwege te grote lens! Een super dag gehad!