Gastenboek

Berichten

Ik zou het leuk vinden als je na het bezoeken van mijn site, vogelhut of na het meedoen aan een workshop of excursie hier een berichtje achter laat.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Schrijf de tekens onder "Anti-spam" over in het "CAPTCHA" veld. LET OP!!! Pas na de bevestiging van de CAPTCHA kun je het bericht plaatsen!! (dus 2x op de button klikken)
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.219.31.204 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Michel van der zee Michel van der zee uit Zaandam schreef op maart 7, 2018 om 1:14 pm:
Getriggerd door de vele mooie foto's via de sociale media en het bezoek aan de website, welke mooi en overzichtelijk is, besloten om op 5-3-2018 hut 2 te reserveren voor een bezoekje. Ik heb een mooie dag gehad met veel soorten en werd beloond met maar liefst 2 prachtige Buizerds voor de lens. Helaas ging dit wel ten koste van de Havik, welke op veilige afstand zat en uiteindelijk besloot eieren voor haar geld te kiezen. Maar goed, zo blijft er altijd wel wat te wensen over en heb ik een goede reden om snel weer wat in te plannen. Een bescheiden maar comfortabele hut waar ik zeker vaker gebruik van zal maken! Wat mij betreft een aanrader Gr Michel
Lex W Lex W uit Almere schreef op februari 3, 2018 om 8:47 am:
Hi Derk-Jan, Mooie site. Leuk dat er ook foto's van me in de fotogalerij staan 🙂 Ik kom snel weer eens gebruik maken van je hut. Grt, Lex
Rob Edelman Rob Edelman uit Almere schreef op februari 2, 2018 om 8:56 pm:
Mooie overzichtelijke site en.....ben al verschillende keren in de twee hutten geweest en kijk weer uit om dmv m’n strippenkaart en weer te vertoeven!
D. Veloper D. Veloper uit Almere schreef op januari 20, 2018 om 2:08 pm:
Het eerste bericht in het gastenboek. Dat kan niet anders dan van de ontwikkelaar zijn. ....ik kan je zeggen... de site begint er op te lijken!!! grt, D.
Admin-antwoord door: Derk-Jan
Leuk, een berichtje. En dank je wel voor het compliment 🙂