De sint geeft nog 1x een kado weg!!!!!!

Namelijk nog 1x een gratis hutbezoek voor het leven!!!!

Wat moet je doen? Plaats een reservering voor dit of volgend jaar voor 1 van de hutten. Betaal deze met ideal (voor de Belgische bezoekers geef even de datum door dan stuur ik een betaallink).

Wanneer ik de bevestiging ontvangen heb via ideal doe je mee met de verloting!!!

De hutten kosten tijdens deze aktie geen 60 euro maar 45 euro!

De winnaar wordt op 5 dec bekend gemaakt en mag een leven lang 1x per maand gratis naar 1 van de hutten.

De aktie duurt t/m 4 dec 23.59 uur

Voorwaarden:

De verloting gaat door bij min 10 reserveringen (maar dat moet geen probleem zijn) 😀

Van vrijdag 25 nov t/m zondag 27 nov hebben wij een fantastische BLACK FRIDAY AKTIE!!! Ten eerste zijn de hutten vandaag bij een reservering geen 60 euro maar 45 euro per dag! En hebben we ook nog de strippenkaart aktie lopen. Hiermee kunt u 4x naar de hutten voor maar 27,50 euro. Ook is de drijfhut vandaag goedkoper te reserveren en betaalt u geen 100 euro maar 65 euro incl begeleiding en waadpak.

Als u vandaag een reservering plaatst via de website of een strippenkaart besteld doet u mee in de verloting en daarin hebben wij een fantastische prijs!!!

De winnaar van de verloting mag “een leven lang” gratis naar de hutten van DJ-Hutfotografie!!! De prijs houdt in dat zolang DJ-Hutfotografie bestaat je 1x in de maand gratis een van de hutten mag boeken. En dat het hele jaar door en zolang DJ-hutfotografie bestaat. En natuurlijk mag je ook iemand meenemen!

De aktie loopt t/m zondag 27 nov 23.59 uur!!

Reserveren voor de hutten kan via de website en het bestellen van een strippenkaart kan via de mail djfotografie@kpnmail.nl

De winnaar wordt maandag 28 november (op mijn verjaardag) bekend gemaakt via een filmpje op de facebook pagina.

 

Deze week zijn er allerlei Black Friday acties bij DJ-Hutfotografie

Hou de facebook pagina en deze website in de gaten!

Woensdag, donderdag en vrijdag (23, 24 en 25 nov) betaalt u voor 4 bezoeken aan de hut maar 27,50 euro. De strippenkaart met 4 strippen kost totaal maar 110 euro

De strippenkaart hoeft niet binnen een bepaalde periode gebruikt te worden en is geldig voor alle (toekomstige) hutten en excursies.

Bestellen kan via de mail djfotografie@kpnmail.nl

NIEUW!!!!!!!!!!!

Vanaf nu kun je ook een 1 op 1 workshop boeken naar de AWD!!! Voor de workshop gaan we vanaf 12.00 uur op pad in de AWD en is het hoofddoel het fotograferen van vossen. Mochten we geen vossen tegenkomen dan mag u gratis nog een keer terugkomen, een soort garantie op de vossen dus. De workshop duurt in principe tot in de avond maar er kunnen ook afspraken gemaakt worden met wat u zou willen. Tijdens de workshop krijgt u tips over het fotograferen van de vossen, standpunten etc etc. De workshop kost 110 euro en inbegrepen is de workshop zelf, entree AWD, een drankje en een versnapering en dus garantie dat u niet zonder foto’s van de vossen teruggaat.

Opgeven kan via de email djfotografie@kpnmail.nl

 

Langzaam wordt het weer drukker voor de hutten. De broedperiode is meestal niet de beste periode voor de hutten. Alles is druk met het broeden en voor de hutten is er weinig actie! Maar het einde is in zicht. Langzaam laten de vogels zich weer zien en neemt regelmatig het jonge grut mee. Zo heb je binnenkort kans op de jonge roofvogels en kreeg ik afgelopen week regelmatig bericht dat de jonge spechten zich voor de diverse hutten al hebben laten zien waar ze regelmatig gevoerd worden door de ouders.

Verder ga ik mij de komende tijd bezig houden met het updaten van de setting bij hut Hoeven en hut Purmerend zodat er binnenkort nog mooiere foto’s gemaakt kunnen worden bij deze hutten.

In Hoogeloon zijn nog een aantal plekjes vrij in de maanden juli en Augustus

In Hoeven zijn er nog plekjes vrij in de maanden juni, juli en augustus

In Purmerend zijn er nog 1 plekje vrij in juni, 1 plekje vrij in augustus en dan pas weer in september

Dit beloven mooie maanden te worden voor de hutten.

Verder staan er ook weer een aantal excursies gepland waar je je voor op kunt geven al raken ze langzaam wel vol

Verder wordt alles duurder daarom hebben wij besloten de hutten voorlopig goedkoper te maken!!! U betaalt nu (voorlopig) maar 50 euro voor een dagje in de hutten!!!

Er is een update gedaan op diverse pagina’s. Zo zijn er nieuwe data voor excursies bijgekomen en staat er een leuke actie op de pagina voor de workshop.

Verder hebben we t/m zondag 6 maart een mooie aktie. Als je een reservering maakt voor de drijfhut krijg je een korting van maar liefst 70 euro!!! Je betaalt geen 150 euro maar 80 euro. Dus plaats voor zondag 6 maart 23.59 uur nog snel je reservering en maak gebruik van deze korting. Meer info over de drijfhut vind je hier

Op 2 febr voor het eerst in de hut gezeten om te testen. Ik zat nog geen 15 min of de Buizerd lande al voor de hut. Hij is ongeveer 3 kwartier geweest. De rest van de dag de standaard vogels (gaai, grote bonte specht, koolmees, pimpelmees, roodborst, merel) en op een afstandje de fazant. Ook deed een sperwer naast de hut een aanval maar zag ik hem zonder resultaat wegvliegen het bos in voor de hut. Al met al een leuk 1e dagje met de hele dag door vogels voor de hut.

Vanaf nu moet ik alleen nog een aantal mooie stammen neerzetten en voeren om de komende weken soorten te trekken en dan zijn we 22 feb voor het eerst echt open! De hut is te reserveren via het kopje reserveren op de website. Maar de eerste maanden zitten al weer vol.

Hierbij een update over de hutten voor de maand januari. Het plan is om dit maandelijks te gaan doen zodat men weet wat er speelt bij de hutten.

Hut Hoogeloon: Het heeft hier tijd nodig gehad om de vogels te laten wennen maar je ziet dat het steeds drukker wordt voor de hut. In de zomer hadden we bijna dagelijks de badderende sperwers voor de hut. Op dit moment is het rustiger voor de hut wat betreft de sperwer. Wel zit de buizerd er regelmatig en zijn de eekhoorns er regelmatig actief. Net zoals bij vele andere hutten is het op dit moment qua kleine soorten wat standaard. Hopelijk komt er nog een droge koudere periode aan. Dan zul je zien dat het aantal soorten gelijk aantrekt. Verder zal er komende maanden nog wat aan de begroeing gedaan worden  zodat de hut en de setting nog wat meer verscholen ligt.

Hut Hoeven: Hier merk je dat de hut nog nieuw is. De vogels moeten de plek nog ontdekken en het is dus ook nog wisselend wat de soorten betreft. Maar ik denk dat ik de komende periode alleen maar zal aantrekken. Ik hoor zeer positieve geluiden over het licht en er worden ook schitterende foto’s gemaakt. (zie foto Arend Slot)

Hut Purmerend: Hier ben ik druk bezig en ik denk dat het een fantastisch plekje wordt. De buizerd en Havik zijn al op de setting geweest maar ook soorten als de vos, ransuil, kerkuil, fazant, spechten, waterral, hermelijn etc zijn al op de setting geweest. Komende weken zullen er meer foto’s voorbij komen van de hut en de setting zelf en eind februari zal er door diverse personen getest worden.

De kogel is door de kerk! Er komt ook een nieuwe hut in het Purmerbos in Purmerend. In dit stuk bos kun je roofvogels en de algemene bosvogels verwachten. Verder is hier de ijsvogel gezien en ook de wielewaal is hier een gast. De vos loopt ook rond in dit gebied dus de kans bestaat dat je deze ook voor de hut ziet. De hut gaat vanaf 1 maart 2021 open en is al te reserveren.